Новини


Google предизвиква земетръс в туристическия бизнес! visibility
Google предизвиква земетръс в туристическия бизнес!
Гугъл нахлу в туристическия бизнес точно преди началото на туристическия сезон. От гиганта в интернет търсенето са решили да дадат възможност и самите хотелиери да могат да се състезават с най-големите електронни туроператори като Booking.com, а в случая по-интересното е, че е напълно безплатно.
3 често допускани грешки при рекламата във Facebook visibility
3 често допускани грешки при рекламата във Facebook
Срещате трудности при вашата фейсбук реклама? Чудите се как да подобрите представянето на вашите кампании. В следващите редове ще ви представим три често допускани грешки при рекламата във Facebook и как да се справите с тях.
Определяне на профил на идеален клиент за B2B кампаниите visibility
Определяне на профил на идеален клиент за B2B кампаниите
Дори и когато говорим за B2B /Business-To-Business/ сектора, персонализацията е все така важна. Важно е да знаем на кого точно ще говорим, чрез нашите послания и да сме по-конкретни, по-ясни и по-убедителни. Защото, ако не знам на кого говорим, значи най-вероятно говорим на всички, а да говорим на всички, е много близо до това да не говорим на никой.
Как реклама във Фейсбук, съчетана с конкретен повод или събитие, може да доведе до 800% ROI? visibility
Как реклама във Фейсбук, съчетана с конкретен повод или събитие, може да доведе до 800% ROI?
В началото на месец март стартирахме рекламна кампания на наш клиент по случай тематичен за неговия бранш ден. В следващите редове ще ви представим как планирахме и проведохме неговата рекламна кампания, дигиталните канали, които използвахме и резултатите, които постигнахме.
SEO оптимизацията – мит или възможност? visibility
SEO оптимизацията – мит или възможност?
SEO /Search Engine Optimization/ продължава да е енигма за повечето хора, а донякъде дори и за тези, които са специалисти в областта. Следствието от това е, че много хора и най-вече собственици на бизнес имат съмнения доколко въобще е реално постижима SEO оптимизацията и каква полза би имало от нея. Именно като отговор на такъв тип въпроси и съмнения ще се опитаме да внесем повече яснота по темата.
5 актуални тенденции в Инстаграм  през 2019 година visibility
5 актуални тенденции в Инстаграм през 2019 година
Независимо дали сте малък или голям бизнес, има едно нещо, към което е добре да насочите своите онлайн усилия, а именно развитие на вашето присъствие в Instagram. Разбира се, за да се възползвате максимално от потенциала и възможностите на мрежата, е нужно да знаете какво се случва там в момента.
Заслужава ли си рекламирането в Google Ads през 2019 година? visibility
Заслужава ли си рекламирането в Google Ads през 2019 година?
Без съмнение Google Ads е и най-голямата, и най-популярната платформа за PPC /pay per click/ реклама, която съществува в наши дни. Използват я всички: от най-големите брандове до малките и локални бизнеси, които имат значително по-скромни ресурси.
Формуляр за връзка