Google реклама


Рекламирането в Google Ads - най-голямата платформа за онлайн реклама в света - е един от най-ефективните начини да достигнете до вашите клиенти и да разширите своя бизнес. Ако сте собственик на онлайн магазин или предлагате услуги и искате да бъдете намерени от хората, които търсят продукти или услуги като Вашите - най-добрият начин това да бъде постигнато е рекламирането в Google Ads.
1.
Моментален старт на кампаниите
За разлика от SEO, в Pay-Per-Click рекламата /PPC/, като тази в Google Ads, излизате на първа страница на Google веднага
2.
Ефективно таргетиране
Вие дефинирате на кои потребители точно, в кои локации и кога да се показва Вашата реклама.
3.
Пълен контрол над разходите Ви
С PPC рекламата в Google Ads, Вие заплащате само когато някой кликне на Вашата реклама, а всички показвания или импресии са безплатни.
4.
Google Ads буквално превзема SERP
Според последни проучвания, при търсене на комерсиални ключови думи, 2/3 от кликовете на първа страница са върху рекламите.
5.
Лесно тествате Вашия продукт
С помощта на Google Ads, бързо и без голям разход, можете да проверите колко добре ще се продава Вашия продукт или услуга.
6.
Подпомагане на другите канали
Google Ads подпомага ефекта на всички други маркетингови активности, които прилагате.

Кратко описание на услугата


С Google Ads достигате точно до тази аудитория до която искате, като заплащате само след като някой е кликнал върху вашата реклама. В зависимост от целите на рекламната кампания и нейния формат, платформата на Google Ads може условно да бъде разделена на: реклама в мрежата за търсене - Google Search, дисплейна реклама - Google Display Network и видеореклама - YouTube.

Google Search

Всички, които активно търсят в Google.
Чрез рекламата в мрежата за търсене, когато някой потърси нещо в Google, Вашият сайт излиза като един от 7–те възможни платени резултати на първа страница на Google.

До четири от тях са над органичните резултати и още до 3, са под органичните резултати. Според много изследвания, 2/3 от кликовете на първа страница по търсения на комерсиални думи са върху рекламите.

Google Display Network

Покажете рекламата си навсякъде.
Дисплейните реклами в Google Ads дават възможност на рекламодателите да поставят техни банери /изображения или мултимедия/ на уебсайтовете, които са част от мрежата на Google.

Към момента дисплейната мрежа на Google покрива приблизително 90% от интернет потребителите на цялата планета, което представлява необятна потенциална аудитория и потребители на Вашите продукти или услуги.

YouTube

Втората най-голяма търсачка след Google.
Всеки месец над 1 милиард хора изглеждат над 6 милиарда часа видео във втората най-голяма търсачка в света след Google - YouTube.

Това е много голяма аудитория от потенциални клиенти, която можем да достигнем, ако имаме добра стратегия за създаване и популяризиране на видео съдържание за вашите продукти или услуги.

Ако погледнем само към България, ¼ от българите използват YouTube, което е значителна аудитория от най-активната част на населението.

Защо да ни се доверите?

Формуляр за връзка