За нас

Както водата е толкова проста - два атома водород и един атом кислород, но същевременно е една от най-могъщите сили на Земята, така и ние от H2O Solutions се стремим да предлагаме прости, но ефективни решения. Нашият бранд H2O e млад, но екипът ни се състои от специалисти с повече от 10 години опит в дигиталната сфера. Стремим се да предложим не просто водещите дигитални услуги и продукти, а да погледнем по-надълбоко към нещата – към изграждане на силно присъствие на брандовете в онлайн пространството, въз основа на цялостно разработена дигитална стратегия.

От 2014 г. сме официален Google Partnеr, като непрекъснато следим тенденциите и новостите в областта. Всичко това ни позволява да създаваме успешни маркетингови продукти за едни от най-големите компании в България.

Когато работата е удоволствие

Ние вярваме, че съществуват редица бизнес идеи, които имат изключителен потенциал и възможности. Понякога те просто имат нужда от малко помощ, за да се реализират на пазара. Нашата водеща цел е да помогнем на повече такива компании.
За нас работата е удоволствие, предизвикателство и един непрекъснат процес на учене и подобряване.

Мисия

Да помогнем на повече бизнеси да растат и да постигнат своите цели.

Визия

Да представим вашия бизнес по възможно най-впечатляващия начин в онлайн пространството.

В какво вярваме

Доверието, прозрачността и съвместните усилия между нас и клиентите ни са основа за успешно партньорство.
Формуляр за връзка