Консултиране


Ако искате да се консултирате по текущ проблем или дългосрочен проект засягащ вашия бизнес в онлайн пространството, можете да разчитате на нашата експертиза. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и казуса пред, който той стои.
1.
Изясняване на проблема
Ще ви помогнем да си изясните текущия казус, пред който се намира вашия бизнес и причините довели до него.
2.
Поглед отвън
Консултацията със специалист извън организацията е начин бързо да бъдат открити текущи проблеми и възможности пред вашия бизнес.
3.
Достъп до голяма база от случаи подобни на Вашия
Често се оказва, че на казус подобен на Вашия вече съществува решение. Нашият опит ви дава достъп до база от случаи подобни на Вашия.
4.
Запознаване в дълбочина с конкурентите и пазарната ниша
За да изградим работеща стратегия за решаването на вашия казус, извършваме задълбочен анализ на пазарната ниша, в която се намира бизнесът ви.
5.
Имате на разположение екип от специалисти с богат опит
Консултацията със специалист винаги носи ползи. Понякога изясняването на казуса е само на един разговор със специалист разстояние.
6.
Вашата експертност бързо нараства
С наемането на външен консултант, освен решаването на текущия проблем, расте и вашата експертиза.

Кратко описание на услугата


Независимо дали става въпрос за по-комплексен проблем, пред който сте изправени или просто търсите професионален съвет по конкретен въпрос, ние сме насреща като ви предлагаме базова или задълбочена консултация.

Базова консултация

Получете бързо професионален съвет.
Напълно безплатна. Може да бъде извършена по телефон или имейл. Подходяща за предварително изговаряне на конкретна ситуация или казус, без да имате финансов ангажимент.

Консултация + анализ

Получете детайлен поглед над ситуацията.
Подходяща за по-комплексни казуси. Включва задълбочен анализ на вашите дигитални ресурси, анализ на пазара, дефиниране на проблема и причините довели до него. Завършва с детайлен план от стъпки за неговото решение.

Защо да ни се доверите?

Формуляр за връзка