Социални мрежи


Маркетингът в социалните мрежи позволява успешно да достигнете и ангажирате вашите целеви аудитории. Те са мястото, в което потребителите прекарват все повече време. Управлявани успешно и интегрирани в цялостната маркетингова стратегия, социалните мрежи са ефективен канал за повишаване на познаваемостта, ангажираността и продажбите на вашия бранд.
1.
Пo-голяма ангажираност
Социалните мрежи са ефективен канал за изграждане на по-голяма ангажираност с вашите целеви аудитории.
2.
Увеличаване на трафика
Чрез различни стратегии в социалните мрежи се постига ръст на трафика на вашия сайт.
3.
Ръст на продажбите
Социалните мрежи разширяват възможностите за директни продажби. Те оказват благоприятен ефект и върху традиционната дистрибуция.
4.
Популяризиране на Вашия бранд
Социалните мрежи са един от водещите дигитални канали, чрез които можете да популяризирате Вашия бранд.
5.
Изграждане на доверие
Доброто представяне на Вашия бранд в социалните мрежи изгражда по-голямо доверие към него.
6.
Подпомагане на другите канали
Присъствието на вашия бранд в социалните мрежи подпомага ефекта на всички други маркетингови активности, които прилагате.

Кратко описание на услугата


Съдействаме на бизнесите за развитие на тяхното присъствие в трите водещи социални мрежи Facebook, Instagram и LinkedIn. Предоставяме възможност, както за цялостно управление на бизнес страници/профили, така и управление на отделни рекламни кампании.

Facebook

Достигнете до вашите клиенти.
Facebook е най-голямата социална мрежа, в която хората прекарват значителна част от свободното си време. Възможността ефективно да достигате и комуникирате с вашите целеви аудитории, прави мрежата задължителен канал в дигиталната стратегия на всяка компания.

Разнообразието от рекламни формати и богатия инструментариум за таргетиране, правят Facebook не само предпочитан канал за реклама, но и средство за изграждане на дългосрочна връзка с клиенти и партньори.

Instagram

Вдъхновете вашите последователи.
Instagram е социална мрежа, която през последните няколко години набира все по-голяма популярност. Днес това е мястото, в което по красив и въздействащ начин можете да разкажете историята на вашия бранд.

Посредством силата на визуалната комуникация – снимки и видео съдържание, и възможността за реклама, можете изключително ефективно да достигнете милиони потребители.

LinkedIn

Осъществете професионални контакти.
LinkedIn е социалната мрежа, в която можете да изградите вашата бизнес репутация и да осъществите множество професионални връзки. Към момента тя представлява най-голямата професионална общност и е изключително подходяща за B2B секторите.

Рекламата в LinkedIn е чудесна възможност да достигнете до нови клиенти или да осъществите бизнес контакти с ваши потенциални контрагенти.

Защо да ни се доверите?

Формуляр за връзка