SEO оптимизация


SEO / Search Engine Optimization/ оптимизацията представлява дългосрочна маркетингова стратегия, която включва комплекс от действия водещи до подобряване класирането на Вашия сайт в търсещите машини - такива като Google, Bing, Yandex и др. Това от своя страна води до увеличаване на качествения органичен трафик към сайта Ви.
1.
Подобряване на класирането
Основният резултат от SEO e постигане на по-високи места на органично класиране в търсещите машини Google, Yandex и други.
2.
Увеличаване на трафика
Доброто оптимизиране ще помогне за откриването на вашия уебсайт и повишаване на неговата посещаемост.
3.
Ръст на продажбите
По-големият и качествен трафик е предпоставка за генериране на повече продажби.
4.
Популяризиране на вашия бранд
Добрата SEO стратегия и последващи действия водят до популяризиране на Вашия бранд в онлайн пространството.
5.
Изграждане на доверие
Доброто присъствие на Вашия бранд в интернет пространството изгражда по-голямо доверие към него.
6.
Подпомагане на другите канали
SEO подпомага ефекта на всички други маркетингови активности, които прилагате.

Кратко описание на услугата


Действията по SEO се съсредоточават в две направления: работа по вътрешните за самия сайт фактори - on page и работа по външните фактори - off page. Дейностите по всяко едно от тях и синергията по между им е задължителна от гледна точка на постигане на максимално добри резултати.

On-Page SEO

Работа по ранк факторите във Вашия сайт.
Техническата част от оптимизацията на сайта: код, структура, линкове, тагове и др. Това е основата, на която стъпва цялата SEO стратегия. Следва работата по съдържанието: семантичен анализ, определяне на ключови думи и разработка на насоки за създаване на съдържание, посредством което сайтът да се представя максимално добре в търсещите машини.

Off-Page SEO

Работа по ранк фактори извън Вашия сайт.
Тук работата се съсредоточава върху оптимизация на външната линк маса, от други сайтове към вашия. Обръща се внимание върху изграждането на нужната база от входящи линкове и изчистване на негативни линкове.

Защо да ни се доверите?

Формуляр за връзка